AKCIONI POKRET

Za bolju eSrbiju!

O Nama

Ово је прича о политици, неспоразумима, невољама, о полемичким споровима, пријатељствима, непријатељствима, љубави, мржњи и свему ономе што је прошлост у савремености и савременост која одлази у прошлост. Нефикционална литература која каткад јесте и живља и узбудљивија од фикционалне. Ово ће бити наша мала библиотека, која ће се стално допуњавати новим страницама и причама… Овако је почело:

Негде средином хладног новембра 2009. године, у мору досаде и слободног времена наш суиграч Утопија је основао странку. После мора политичких играра, и вештих дипломатских потеза и јасно координираних акција за добробит Србије, народ је почео да улази у странку. Наша странка је почела да уједињује опозицију, и за пар дана група анонимих играча дошла је у топ 10 странака. У децембру је уследио најбољи потез, новој партији се придружила и добропозназа Радничка Странка еСрбије. Појавило се име које је сигурно обележило прво полувреме наше партије, појавила се Дигитех21. Девојка, која је пар месеци касније сама на својим прстима носила целу странку. Наша партија први пут улази у топ5 странка у фебруару, на жалост нисмо изашли на изборе јер ту позицију нисмо успели да одржимо. Но, следећи месец то нам је пошло за руком, и наша партија је заузела озбиљно место у еСрбији. Постали смо једна од водећих, одлучујућих странака. Имали смо своје конгресмане, наша коалиција за председника еРепублике је била победничка тако да смо имали и своје представнике у влади. Цела магија трајала је до почетка пролећа, почетка лепог времена када су чланови све мање и мање били активни… Затим је уследео и шок за све нас, чувена глупост са верзијом2, када је мали број играча остао активан. У августу 2010. године, одлучено је да се Акциони Покрет расфомира, јер фактички не постоји већ пар месеци….. То је учињено…

У јануару 2011. године, стара екипа почела је да се окупља. Закључили смо да је Акциони Покрет оно што нас све повезује, и дошли на идеју да поново покренемо Покрет. Пресудну кап долило је то што се грађани еСрбије већ дуго времена не могу похвалити досадним политичким животом. Стално се нешто дешава, али по правилу, на штету еСрбије и њених играча- Лоша спољна политика, економија која се распада, херметичност владе, лош однос према војсци, свакодневне  прозивке… Свега је било, само није било оне старе добре игрице.

У свему том негативном, коначно се догодило и нешто позитивно на сцени еСрбије– појавила се нова нада и нова шанса за већ помало апатичне и неповерљиве играче из Србије– Акциони Покрет, на челу са Сањом Цветковић, ГрифинНС и Утопијом. После бројних увредљивих и оптужујућих изјава на њихов рачун од стране њихових бивших и нових протвника, једно је постало сигурно– Покреташи су најснажнија опозициона струја на серверу еСрбије, са реалном перспективом да у идућих неколико месеци преузму апсолутно вођство на политичкој сцени еСрбије. Оваква стратна снага, како по броју чланова, тако и по подршци међу грађанима,  прави је тектонски поремећај у политичкој стварности еСрбије. Захваљујући одличним Душкиним (Сања Цветковић) способностима изразитог вође, и одличног организатора, као и одличног рада свих чланова Акциони Покрет је тренутно друга странка у еСрбији.

Успели смо да повратимо стари Акциони Покрет због традиције, који је тада бројао 4 члана.

Aкциони Покрет- То сте ви, ви сте покретачка снага ове велике машинерије, приружите нам се и испишите коју занимљиву страницу наше историје.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: