AKCIONI POKRET

Za bolju eSrbiju!

PODRZI UTOPIJU- AKCIONI POKRET

  PODRZI UTOPIJU- AKCIONI POKRET

Kaze pametna raja samo je jedan najbolji! Tako da u moru najboljih medju najboljima tesko je izdvojiti jednog najboljeg, ali jedan se izdvojio. Samo je jedan najbolji koji je najbolji od sivh najboljih medju najboljima, a taj najbolji sam JA, UTOPIJA!
Zbog toga najbolje clanstvo najboljeg Akcionog Pokreta me je predlozilo za najboljeg Predsednika najbolje politicke struje u eSrbiji.
Hvala na tome, prihvatam ovo f-ju. Na sledecim izborima glasajte za mene, jer glas za mene je glas za tebe, glas za sve nas.

Jos jednom hvala clanovima i rukovodstvu Pokreta sto su mi dali sansu da se malo proguram, uspem u zivotu, nahranim svoj vec dobro napumpani ego i popnem se tako visoko na mesto predsednika potlicke partije odakle mogu da uhvatim Bogu za onu stvar i ejakuliram po svima vama. Tako se mocno osecam, tako jako, samo jos da dobijem status na #eserbia kanalu i ceo svet je moj.

Inace, sta bi trebalo da znate o meni:
Tih, miran, povucen, ne pijem, ne pusim, ne drogiram se, ne spavam, ne rasturam brakove… Nosim cipele broj 45, omiljena boja mi je plava, volim sve sto vole mladi i zovu me Utopija_30cm… Mislim da je to dovoljno za sad!

Sta dobijamo time da sam ja parti prezident?

Ne dobijamo zapravo nista, ali opet dobijamo sve!

1.Novi stranacki poredak
Dosta smo se mucili u starom stranackom poredku koji je realno manje efikasan nego sto nama treba, moramo izgraditi novi, jaci, bolji, spremniji za nove izazove a to mozemo da ucinimo samo sa mnom na celu!

2.Borba za prava multija
Pod hitno usvojiti “Multideklaraciju”- Deklaraciju o zastiti prava multija. Zivimo u demokratskom drustvu, sva prava za sve! Multiji su svuda oko nas, multiji su u vasim kompanijama, rade kao robovi! Oni zasluzuju ista prava kao i vi, dajte im bar iste plate!
Multiji su u vasim strankama, glasaju za vas!
Dajte im bar sansu da budu ravnopravni!
Multiji su u kongresu, multi nam je bio i CP… Pa ljudi multiji su svuda oko nas, razbijmo taj tabu, zivimo u 1546 danu, nismo u 755 danu! VREME JE ZA LEGALIZACIJU MULTIJA!

3.Razvoj nuklearnog programa
Licno cu se zaloziti kod erep tima da se pokrene pitanje uvodjenja novog dela igre, a to je nuklearni program.
Kada to uvedemo, ja cu vam prikazati svoju ideju oko razvoja eSrbije kao prve i najvece nukelarne sile novog sveta.
Njujork ce se zvati Hirosima, samo Srbin nukelarku da ima!

4.Obracun sa izdajnicima
Zalagacu se za demokratsko ukidanje svih politickih opcija koje se protive srpskim interesima, odnosno mojim licnim interesima o stvaranju moje licne imperije.

5.Bitcemo najbolji
Vama sa mnom i meni sa vama uspeh je zagarantovan, zato vas pozivam sve da se odozovete pozivu i prihvatite na sebe ovaj poziv i odozovete se majci Srbiji, meni Utopiji i Akcionom Pokretu.

6. Kadriranje clanstva
Svedoci smo da u mnoge stranke ulaze bilo kakvi banditi, ja to necu dozvoliti napravicu strogu selekciju pri ulasku u partiju. Ne moze svako da nosi ime Akcionog Pokreta ispod svog avatara, ne moze!
Prvi uslov ce biti da pijete rakiju (bar 5 casica na ex), drugi da niste normalni i treci da smislite kaznu sa kojom cemo da vas mucimo.

7. Pet golda za vas
Svi vi koji votate, shoutujete i komentarisete clanak dobicete 5 golda, cim dobijete neku medalju. Licno moja zasluga ce biti u tome sto cu bblagosiljati tu medalju i molicu Boga i Admina svaki dan da to bude sto brze!

8. Formiracemo nesto novo
Nek to novo bude iznenadnjenje!

Pozivam sve stare clanove, a i nove clanove da se uclane u Akcioni Pokret i sutra svoj glas daju meni, odnosno sebi, i doprinesu unapredjenju ove zemlje, naroda i igre, jer glas za Utopiju je glas za Utopijisticku Srbiju! PODRZI UTOPIJU! AKCIONI POKRET ZA UTOPIJU!

UTOPIJA-SRBIJA-KOSOVO I METOHIJA

Pisao bih vam ja jos, ali verujem da imate pametnija posla no ovo da citate, pa da vas ne zadrzavam! 

Dodzite na #pokret chat room da se zezamo malo 
I uclanite se u Akcioni Pokret. Klikom ovde.
P.S.
MIR U SVETU

P.P.S.
Bacite neki komentar i shout i vote, da bi narod rekao “Vidite kako je ovaj utopija opsan, al se pali masa na njega… za njega glasamo!”.

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: