AKCIONI POKRET

Za bolju eSrbiju!

SPRECEN PTO STRANKE I POBEDA UTOPIJE

Nisam izgubio, dakle pobedio sam!

Dragi prijatelji clanovi Akcionog Pokreta i simpatizeri kao i vi ostali kojih ima malo slobodno mi cestitajte i darivajte, pobedio sam na izborima za predsednika partije.

Pobeda uz apsolutnu dominaciju koja je bila apsolutna celog dana narusena je jedino u ranim jutarnjim casovima od strane igraca NgkBgd, koji je inace multi jednog naseg poznatog igraca (necu otkrivati nick, radi njegove licne bezbednosti). Bogme jutros bilo gusto, da ne upalismo multije prs’o bi ko zaba kad je pregazi traktor.

Sta da se radi ako kanis da pobedis, ne smes nikako da izgubis.. PRema tome ja nisam izgubio, dakle pobedio sam! Cim nasi dodju na vlast, njega cemo proterati iz zemlje. Znam da iza ovog pokusaja stoje veoma opasni ljudi, tacnije opasne, uticajne politicke grupe ljudi kojima smeta da Utopija bude u politici, ali nikako im ovo ne mogu oprostiti. Isto tako, posto doticni u u svom nicku ima BGD, provinciju Beograd cemo oporezovati duplo vise nego ostale, cim nasi dodju na vlast.

Hvala svima onima koji su glasali za mene, bili tu, kao i onima koji nisu, a trebali su. Ocekivao sam pojedine ljude, i sad ovaj pasus pisem da bi njih grizla savest kad procitaju. 

I da…Zeleo bih jos jednom da vas podsetim, da mi cestitate i posaljete poklone. Nemojte se stedeti, nije lepo da skratarite i da vas zovem skrticama.

Molim sve zainteresovane za izradu Nuklearnog Programa da se uclane u Akcioni Pokret i tako pomognu ovi ideju:
AKCIONI POKRET-KLIK DA SE UCLANIS
NUKLEARNA ENERGIJA JE JEDINI SPAS ZA ODRZIV RAZVOJ eSRBIJE!

Isto tako zelim da vam saopstim jednu vaznu misao, ko zeli da bude clan saveta vama dragog predsednika Utopije, nek’ dodje na chat kanal #pokret.(klik)

PODELA PUSKI AP BANDITIMA 
A ako neko hoce puske, nek’ se javi ovde:
http://www.erepublik.com/en/article/-1-1968482/1/20

Utopija je pobedio, sta sad?
Nista, nista ne menjamo sem cele politike!

PITAJ UTOPIJU:
Mozete mi poslati pitanje i pitati sta god vas zanima, ja cu vam odgoviriti. Odgovoram uvek, izuzev u slucaju kad me nista ne pitate.

AKCIJA TAJKUNIZACIJE
Trazim tajkune da sponzorisu Akcioni Pokret- Svi zainteresovani javite se.

AKCIJA MILITARIZACIJE
Trazim vojne jedinice koje zele da budu privilegovane kada mi dojdemo na vlast, da se jave, uclane u Akcioni Pokret, pevaju pesme o Utopiji i budu odani i verni stranacki vojnici i glasaci. Slobodno se javite.

P.S.
I tako, sta da vam kazem… Slihtajte mi se, ja to volim. Sto mi se vise uvucete u pozadinu, imacete vece sanse da napredujete. Malo mi dignite ego, malo mi se spustio.

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: