AKCIONI POKRET

Za bolju eSrbiju!

Borba se nastavlja


Pre svega zelim da cestitam svim strankama koje su usle u top5, i samim tim dobile mogucnost da imaju svoje kandidate u kongresu,jos jedNom cestitam na rezultatu.Sto se tice Akcionog pokreta, ja kao predsednik nase stranke osecam obavezu da se obratim nasim clanovima,jer sam osetio blago razocarenje posle ne ulaska u top5.Akcioni pokret je stranka koja trenutno radi punom parom i nasa zelja za radom i nase samopouzdanje nije palo ni u jednom momentu,radi se aktivno na apsavetu gde svaki clan AP-a ima sansu da pokaze svoje umece u politici i svojim idejama doprinese razvoju nase stranke.

Kada sam prihvatio ovu funkciju primarni cilj mi nije bio kongres,on bi dosao kao slag na tortu,hteo sam da stvorim jednu porodicu,ekipu koja ce se u svakom trenutku razumeti,koja ce svoje ideje prenositi na gradjane eSrbije,i istovremeno se potruditi da te ideje budu prepoznate.I u ovom momentu sam srecan jer mogu sebi da kazem”Uspeo sam”.

Narod je poceo da prepoznaje nasu zelju,nas timski duh i pre svega posvecenost partiji i eSrbiji.Nasi clanovi su poceli da se osecaju prihvaceno i polako se ukljucuju u rad stranke preko apsaveta.

Svi su dobili sansu,nezavisno od levela,snage i iskustva,jer smatram da su nam potrebni novi ljudi koji ce uvoditi novitete koji ce raditi zajedno sa GLavnim odborom na prosperitetu nase stranke.


Ostvarili smo odlicnu saradnju sa nasim prijateljima iz SSED-A,nasa saradnja je besprekorna,odlicno se razumemo i nadam se da cemo i dalje u buducnosti saradjivati i medjusobno se pomagati prema ostvarivanju nasih politickih ciljeva.Ovom prilikom pozivam i sve druge stranke, koje su spremne na konsenzus za dobrobit i prosperitet nase eSrbije,da me potraze na #pokretu i da zajedno pocnemo da radimo u interesu eSrbije.

Dragi moji pokretaci ovim vam stavljam do znaje da AP nastavlja borbu,da sam ja kao trenutni predsednik prezadovoljan nasim radom i dajem vam obecanje da cemo se i dalje truditi,da cemo tezite prema prosperitetu Akcionog pokreta i eSrbije.

JEDAN OD VAS,
DESTROYER91

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: