AKCIONI POKRET

Za bolju eSrbiju!

Kandidatura za CP-a– Miljana drugi put medju esrbima (part I )

https://i1.wp.com/www.dodaj.rs/f/1C/Fv/2WRPw4O1/miljanacp.gif

Strpljen,spasen . Dva meseca estarija i iskusnija.

Sve ono sto me je nateralo da se kandidujem za CPa prvi put, jos uvek je tu, i jos uvek mi smeta! Nadam se da cu konacno dobiti priliku da neke stvari pokusam da ispravim, i tako doprinesem konkretno ovoj nasoj virtualnoj zajednici.

Osnova mog programa(bez obzira ko ce podrzati, a ko ne)zasniva se na maksimalnoj toleranciji i mnogo, mnogo vise rada. Trudicu se da opste interese postavim ispred usko-stranackih, i da probam da tamo gde je to moguce ,priblizim stavove dve dijametralno razlicite opcije. Znam da se to mozda mnogima nece svideti, sa obe strane barikada, ali sam ja uverena da je to jedini moguc put , i jedina nada da esrpsko drustvo ozdravi. Neki ce reci da to nije moguce , i da je to put od hiljadu kilometara !? Da, znam, ali i on pocinje prvim korakom.

Pre nego sto uopste pocnem da iznosim konkretno svoj program, zamolila bih one koji ce glasati za mene, i podrzati moju kampanju , da se naoruzaju strpljenjem, dobrom voljom i da sa svojim epolitickim oponentima budu korektni. Sa moje strane nece se voditi negativna kampanja( kao sto nije bila ni prosli put). Bavicemo se vise sobom, i nacinima kako mozemo napraviti poboljsanja , a manje epolitickim protivnicima .Naravno bice tu i uvreda i prozivki one male grupice igraca koji nisu cak ni epoliticki protivnici, i koji se pojavljuju svuda gde se mnogo prica a malo radi. Njih bi bilo najbolje ignorisati, i tako minimalizovati njihovo destruktivno ponasanje. Ja naravno necu praviti crne politicke liste, a nadam se da svi znate ko su tih 5-6 “mirodjija u svakoj corbi” koje mozete videti u svakom mogucem clanku kako se bore za sve i svasta( verbalno). Jednostavno ih iskulirajte, cak i ako me budu vredjali .

Iskreno, najvise bih volela siroku podrsku, i mogucnost da oba suprostavljena bloka ponude svoje najbolje ljude . Svesna sam da je to utopija, ali ja cu ipak ovom prilikom razmotriti i tu opciju, i ostaviti otvorena vrata za mogucu podrsku i saradnju . Svako ko smatra da je personalno resenje vaznije od stranackog dresa, i spreman je da sluzi esrbiji, dobrodosao je u moj tabor .

Toliko u ovom uvodnom delu. Drugi deo( od tri) odnosice se na moje konkretno vidjenje vojske, finansija, diplomatije i saveza, titana, i svega ostalog gde vidim moguca poboljsana resenja. Svi ste pozvani da kroz komentare iznesete svoje misljenje i pomognete mi da izaberem dobitne varijante . Drugi deo bice izdat 2-gog, a treci koji se odnosi na sastav vlade i funkcionisanje ministarstava 4-tog .

Do tada, pozdravlja vas vasa Miljana Pantelic

eSrbijom se nevlada,eSrbiji se sluzi !

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: