AKCIONI POKRET

Za bolju eSrbiju!

Ko je zaslužan za uspeh eSrbije?


Naša snažna vojska prodire u Izrael. Niko nas više ne može zaustaviti, jer eSrbija pod rukovodstvom velike predsednice Miljane i njene vladajuce strukture je nezaustavljiva.
Hvala na snažnoj armiji! Vojsko, zbog vas Srbija ponovo korača starom stazom slavne prošlosti. Slava i svim palim junacima.

Napokon imamo i deset resursa. Ekonomski i Vojno dominiramo zahvaljujući odličnim strateškim i pre svega mudrim potezima naše predsednice Miljane i njene vladajuce strukture.

Ekonomska i Vojna nadmoć nad ostalima dovena nas je do toga, da smo obezbedili saveznike u čak dva saveza. Ovo ističe diplomatsku spremost i odgovornost koju sa sobom nosi pravi kadar za predsednika Srbije, a to je naša predsednica Miljana koja sa svojom Vladom uspeva sve!

Da napomenem i transparetne troškove, kao i organizovane podele za civile. Sve ovo nagoveštava da je Miljana ono što je trebalo eSrbiji!

Ali bio bih previše bezobrazan kad ne bih zahvalio sebi, jer ja sam zaslužan za sve ovo. Inaće sam jedan veoma skroman mladić pa retko se hvalim, ali evo rećiću vam par stvari kako je to bilo:

Da nisam osnovao Akcioni Pokret, zatim ubacio Milojica, a Milojica Digitex, Digitex Slobicu, Slobica Lukaza koji je pak ubacio Grifina, a Grifin Dusicu, Dusica Turincija, Turici Ugca, a Ugac Furiju, Furija Nepobedivog, pa zatim Furija i Ugac ubace Destroyera, a on Gogama i oni zajedno ubede Miljanu da se kandiduje za predsednika. Da mene nije bilo, ovo se dakle nikada ne bi dogodilo. Dakle sve cestitke slobodno mozete uputiti meni!

Dakle Utopija vam je braco i sestre Srbi i Sprkinje obezbedio:
-10 resursa
-Prodor u Izrael
-Transparetne Troškove
-Snažnu Armiju
-Podele civilima
-Sačuvao Kosovo I Metohiju u granicama Srbije
-Obezbedio Sneg u decembru
-Obezbedio Zivot posle smaka sveta
-Obezbedio Internet konekciju u Srbiji

I još mnogo, mnogo toga… ALi kao što rekoh ja sam skroman dečko i neću se hvaliti!

Teško je nositi teret cele nacije na plećima, teško… ALi evo žrtvujem se i trudim se i dalje da sutra bolje bude!

Znam da sam pomogao i da je zasluga prvenstveno moja, ali bez vas nikada ne bih uspeo… Tako da hvala vama braco moja!Ukoliko hocete da se zezate uclanite se klikom dole u nasu zurku i svratite na #pokret 24/7 (na K vas gledam) smo tamo!

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: