AKCIONI POKRET

Za bolju eSrbiju!

Akcioni Pokret desavanja i dalji rad stranke

Pre svega zelimo da se zahvalimo svim igracima koji su podrzali naseg kandidata i dali glas nasoj stranci.

Rezultati glasanja: 

Akcioni Pokret je glasno rekao da ne zeli da bude marioneta u tudjim rukama i da nas okrecu kako oni misle.
Zato smo ovaj put izasli samostalno na izbore sa nasim kandidatom bez koalicije! Zadovoljni smo nasim plasmanom i slobodno mozemo reci da smo pobedili! Igraci Akcionog Pokreta nisu zeljni vlasti, nisu zeljni ministarskih kabineta, zato nisu hteli da prihvate ni jednu porazavajucu i ponizavajucu koalicju, ostali su dosledni svojim idejama i zato su svi igraci i biraci Akcionog Pokreta danas pobednici!
Cilj nam je upravo bio da narod vidi da smo jedna aktivna i stabilna stranka koja moze sama da organizuje i napravi vladu!

Stanje u drzavi kakvo takvo je kao sto mozete da primetite nista ne valja. Oni se hvale svojim ucinkom 10/10 resursa medjutim po narod to nije dobro jer je porez i dalje preveliki i gotovo sa platom nista ne moze uraditi. Gde taj sav porez ide jasno nije izdefinisan. Sto se tice spoljasnjih poslova tu je stanje gotovo katastrofalno! Tajland je ostavljen na cedilu zbog Bugarske i njihovih planova. Nasu borbu i podrsku mozete pogledati u seldecem clanku THAI POWER . O spoljnoj spoljnoj politici i diktaturi par coveka u vladi mozete videti u sledecim clancima Istina o eSrbiji I , Istina o eSrbiji II ! Ove clanke pise branko100 bivsi ministar spoljnih poslova ujedno i bivsi clan szr sad clan Akcionog Pokreta koji je video da tamo vlada diktatura koja ce nas dovesti do totalnog kolapsa.

Akcioni Pokret radi na formiranju novog bloka koji ima razmisljanje isto nama kako bi napravili zajednicki plan za eSrbiju.

 

 

 

 

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: