AKCIONI POKRET

Za bolju eSrbiju!

Predsednička kandidatura! Turinci POKRENIMO eSRBIJU

Pre svega par reci koje treba da znate o meni. Svi koji me poznaju znaju da sam uporan i posvećen svome radu maksimalno. Bavim se aktivno politikom i smatram sebe sposobnim da vodim državu, uz tim koji imam i koji me podrzava, ne sumnjam ni najmanje da neću uspeti.
Zalagaću se za slogu i ujedinjenje eSrbije jer je to upravo ono što nas razara. Kao predsednik eSrbije okupio bih sve političke partije i pokušao dogovor sa njima oko sporazuma o uredjenju države, uredjenju kongresa , narod eSrbije informisao bih preko predsedničkih novina dokle smo stigli sa dogovorom, ko je šta predlozio, kakvu ideju i ko neće da se dogovori.

VREME JE DA SE POKRENEMO!

UJEDINIMO eSRBIJU!

POKRENIMO eSRBIJU!

Predsednik: Turinci
PRVI Podpredsednik: Utopija

Savetnici: Bolid-srbenda ,Miljana Pantelic, FurijaBRE

Ministarstva, predstavljanje tima i plan rada:

1. MUP(Ministarstvo unutrasnjih poslova)

Tim: GoGame, Destroyer91, Nepobedivi25, sinisa91, Trstenicanin CUKI, Krastavac994, Kibo 78, Leg1ja.

Mnogi ljudi uzimaju MUP zdravo za gotovo, ali ovaj sektor je jedan od najvažnijih. I ovog meseca tim MUP-a će se starati o civilima i vršiti podele, s tim sto će voditi i crnu listu.
Šteta koju civili prave nije mala i nimalo zanemarljiva. Zato se drzava treba odužiti civilima što redovnijim podelama, i opremom najboljeg kvaliteta. Tome ćemo i težiti.
Sa druge strane imamo i ljude koji svojim prljavim radnjama i neprimerenim ponašanjem štete drzavi i njenim gradjanima. MUP će se truditi da uhvati na delu sve koji budu radili nešto slično i da ih adekvatno, ali pravedno, sankcionise.

2. Mofa(Ministarstvo spoljnih poslova)

Tim: branko100, Ugac, Aca Djekic, Utopija, milosforzajuve

Što se Ministarstva Spoljnjih Poslova tiče pred njima je ovog meseca koliko težak, toliko i obiman posao. Prvo i najvažnije pitanje je kako rešiti situaciju u savezu? Po našem mišljenju treba se naći kompromis izmedju svih političkih činilaca u državi jer videli smo sta se desavalo prethodnih meseci kada dogovora nema. Situacija je trenutno takva da mi predstavnike u HQ nemamo i to se mora što pre resiti. Mi nismo mala država da nam neko može “naturati” svoja rešenja i svoje kadrove. Drugo, a donekle manje bitno pitanje, je pitanje ambasadora. Taj program već neko vreme ne funkcioniše kako bi trebalo s toga se u ovom mandatu to mora rešiti. Raspisao bi se konkurs i ceo mofa tim bi odlučivao o kandidatima, jer što bolji kandidati u zemljama saveznicama, to veća šansa da se izgrade još bolji odnosi sa tim zemljama. Treća stvar na koju treba obratiti pažnju jesu sporazumi postignuti sa Crnom Gorom i Makedonijom. O tome ne treba ništa posebno pričati jer je sada samo bitno da se stvari koje su dogovorene ispoštuju. Ovo je ukratko predstavljanje planova iz sveta spoljnje politike za sledeći mandat kao i saveti za resavanje postojecih problema.

3. Mod (Ministarstvo odbrane)

Tim: GrifinNS, svetlanadenis, COMBE, mr tai, Bata Busa, Badass Inspector Mendela, g_tf, Radigast, stef razarac, Nemanja Danijela Djurdjevic

Ministarstvo odbrane će održavati redovne kontakte sa svim vojnim formacijama u eSrbiji, nastaviće se kontinuitet od prošlog meseca i raditi na unapredjenju vojne organizacije radi što boljeg i pravovremenog isporučivanja stete. Zajedno ćemo raditi sa MoFA timom po pitanju strateških ciljeva i u dogovoru sa saveznicima. Naredjenja za civile će redovno biti izdavana u novinama MO i po potrebi biti azurirana, tako da se u svakom trenutku gradjani mogu informisati o trenutnim prioritetima. U visokoprioritetnim bitkama delovaćemo zajedno sa timom MUP-a kako bismo na pravilan način rasporedili jedinice i civile. Sve bitne promene i unapredjenja u vojnom sistemu, ako ih bude bilo, radićemo zajedno sa predstavnicima jedinica, nikako nametnutim rešenjem.

4. Ministarstvo obrazovanja

Tim: DrJekica, Milos 1389, leon queen, Angelkovic, MR Lonely 93

Jaka zemlja je skup jakih igrača. Svako od nas pojedinačno doprinosi uspehu eSrbije.
Upravo zbog toga jako je bitno raditi na brzom napretku naših ebeba.
Ministarstvo obrazovanja je tu sa svojim timom ne bi li novim igračima olakšali igru.
Kroz članke, u vidu saveta i novih obaveštenja, uradićemo sve što je u našoj moći ne bi li podstakli i ubrzali napredak naših igrača.
Ni jedan početak nije lak, ali uz pravu podršku svaka se prepreka lakše moze preskočiti.

5. Ministarstvo ekonomije

Jedini glavni i odgovorni RSKrajisnik89

Ministarstvo ekonomije imaće evidenciju gde je svaki dinar potrosen ULAZ / IZLAZ i na 48h obaveštavaće narod eSrbije gde je novac od poreza utrošen.
Nastaviće se rad sa organizacijmama kao u predhodnim mandatima. Pokušacemo da zamenimo poreze ali zvanično preko Skupštine eSrbije gde će se diskutovati i razmatrati svaki plan i šta je najbolje. Naravno da sve stranke to izglasaju gde ćemo dobiti sistem poreza za duži period a ne svaka nova vlast da menja poreze kako oni žele.

6. Ministarstvo informisanja

Tim: JovanJovanovic1988, muskron, milos252, robinthehood.

Trudićemo se da narodu što transparentije prikažemo sve dogadjaje vezane za rad vlade, predsednika, kongresa i ostalih institucija kao i važnijih mikro i makro politickih zbivanja.
Naš cilj je jasan da narod eSrbije u pravo vreme informišemo o svim aktuelnostima u igri.

Poželeo bih svima srecnu i uspešnu Novu godinu, da budu jedni sa drugima, da lepo provedu novogodišnje praznike i da, uprkos svim teškoćama, vode računa o tome da je optimizam pretpostavka uspeha”.GLASAJ ZA Turinic

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: